Kursusbeskrivelse
Deltageren kan efter uddannelsen fremstille convenience food af høj kvalitet. Der arbejdes desuden med kalkulation og prisfastsættelse af de fremstillede produkter.
Beskrivelse
Deltagerne er i stand til at producere convenience food af høj kvalitet, herunder at forberede og marinere råvarer samt skabe tilbehør. De kan ligeledes fremstille færdigretter i overensstemmelse med gældende fødevarelovgivning og sikre korrekt emballering, opbevaring og præsentation i henhold til virksomhedens egenkontrolprogram. Desuden er deltagerne i stand til at betjene og rådgive kunder, herunder at informere om retternes ernæringsmæssige, hygiejniske og kvalitetsmæssige standarder. Endelig kan deltagerne foretage omkostningsberegninger og fastsætte priser på de fremstillede produkter samt arbejde under hensyntagen til arbejdsmiljø og sikkerhed.
Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget indenfor detailforarbejdning og forædling af ferskvarer.
Pris
AMU-målgruppe:
DKK 624,00
Ikke AMU-målgruppe/fremmøde:
DKK 2.299,90
Startdato
Få information
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte og adresser i Slagelse, Ringsted, Køge, Roskilde, København, Kalundborg, Holbæk, Næstved og Vordingborg. Vi har Danmarks bredeste udbud af erhvervsuddannelser samt HHX, HTX og 10. klasse. Dertil kommer et stort udvalg af...